به گزارش ایسنا، چاشنیها علاوه بر اینکه طعم خوشمزه و مطبوعی به غذا میدهند در بسیاری از موارد خاصیت درمانی و شفا دهنده نیز دارند. برای مثال پودر فلفل بعنوان تسکین دهنده درد مفاصل شناخته شده است. در فلفل مادهای به نام «کاپسایسین» وجود دارد که خاصیت ضد التهابی دارد و به کاهش درد و تورم مفاصل کمک میکند.
به گزارش شبکه خبری تورنتو نیوز، دارچین هم چاشنی دیگری است که برای مقابله با دیابت نوع دوم و بیماری قلبی مفید است. حدود نصف یک قاشق چایخوری دارچین، قند خون، کلسترول و میزان تری گلیسیرید را پایین میآورد.
پودر سیر، برای سلامت قلب بسیار خاصیت دارد. مصرف سیر حدود 10 درصد از کلسترول و چربی گلیسیرید خون میکاهد.
روغن میخک، یکی دیگر از چاشنیهای پرخاصیت است که برای درمان دندان درد بسیار مفید است و خاصیت دهان شویه قوی دارد.
ماده اصلی روغن میخک «اوگنول» نام دارد که خاصیت ضد التهابی دارد و به کاهش درد و تورم نیز کمک میکند. میخک بهعلاوه برای هاضمه و گوارش هم مفید است.
چاشنی بعدی زنجبیل است که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی با اکثر بیماریها مبارزه میکند و اسپاسم و تورم در دستگاه گوارش را کاهش میدهد. همچنین برای درمان حالت تهوع و استفراغ بسیار مفید است.