به گزارش ایسنا، به نظر میرسد افزایش سطح آنتی اکسیدان «آلفا ـ کاروتن» در خون زمان مرگ را تا 14 سال به تعویق میاندازد.
پروتئینها و چربیها به دلیل آسیب رساندن به مولکول وراثتی دی ان آ ، نقش مهمی در بروز بیماریهای مزمن مثل امراض قلبی و سرطان ایفا میکنند.
کاروتنوئیدها شامل بتا ـ کاروتن، آلفا ـ کاروتن و لیکوپن که در گیاهان و میکروارگانیسم ها تولید میشوند به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکنند و در نتیجه میتوانند با بروز این آسیبها مقابله کنند.
به گزارش سایت اخبار بینالمللی آسیا، متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا رابطه بین آلفا ـ کاروتن و خطر مرگ را در 15 هزار و 318 فرد بالغ 20 سال به بالا ارزیابی کردند.
این متخصصان دریافتند: در طول دوره مطالعات خطر مرگ در افرادی که سطح آلفا کاروتن در خونشان بیشتر بوده، کاهش پیدا کرده است.
این یافته در مجله آرشیو طب داخلی منتشر شده است.