به گفته معاون برنامهریزی و امور اقتصادی وزیر بازرگانی، در هفته آینده تمامی دستگاههای ذیربط، اتحادیههای مربوطه، وزارتخانههای بازرگانی و کشور، اصناف و مردم نظرات و برنامههای پیشنهادی خود برای بهبود کیفیت نان را ارائه خواهند کرد. محمود دودانگه با تاکید بر تدوین نقشه راه کیفیت نان طی هفته آینده، به همشهری گفت: با توجه به زمانبربودن ارتقای کیفیت نان، برنامه و نقشه راه مورد نظر در یک پروسه زمانی 6ماهه به اجرا گذاشته خواهد شد.
وی ادامه داد: از آنجا که نان یکی از پرمصرفترین موادغذایی در کشور است ضرورت تدوین استاندارد مشخص برای آن نیز احساس میشود.وی خاطرنشان کرد: تدوین استاندارد نان یکی از اولویتهای اجرایی وزارت بازرگانی است که با مشارکت اداره استاندارد تهیه خواهد شد. دودانگه بهبود یک شبه و فوری کیفیت نان را غیرممکن دانست و افزود: با تدوین استاندارد و فرهنگسازی مناسب، نان عرضه شده به مردم دارای حداکثر کیفیت و ارزش غذایی خواهد بود. به گفته وی، تمامی نهادها و سازمانهای ذیربط موظف به همکاری در تهیه نقشه راه و اجرای آن هستند.
بهرغم آزادسازی قیمت آرد و افزایش قیمت نان، هنوز کیفیت آن بهبود نیافته و در برخی از مناطق نیز کاهش وزن نان به بیکیفیتترشدن آن انجامیده است. براساس اظهارات مردم در تماس با تحریریه همشهری، مسئولان میتوانستند قبل از اجرای قانون نسبت به آمادهسازی و بهبود کیفیت نان اقدام کنند تا پس از اجرای قانون، مردم بهرغم پرداخت قیمت بیشتر، نان بیکیفیت به خانه نبرند.