به گزارش ایسنا، یک گروه از متخصصان ایتالیایی دریافتند: زمانی که افراد حداقل در یک وعده در روز از سبزیجات برگدار و روغن زیتون استفاده میکنند، بیش از 40 درصد کمتر از سایرین بیماریهای قلبی را تجربه میکنند.
در این رابطه دکتر دومینیکو پالی از مرکز پیشگیری از بیماری و تحقیق فلورانس گفت: به طور واضح دلیل این ارتباط مشخص نیست، اما احتمالا مکانیزم این مواد اثرات محافظتی روی دستگاه گردش خون به وسیله مواد ریزمغذی مانند فولاتها، ویتامینهای آنتیاکسیدانی و پتاسیم که همگی در برگ سبزیجات سبز موجود هستند، میگذارند.[یافتههای تازه درباره سبزیهای دارای برگ سبز تیره]
کسانی که پتاسیم بیشتری مصرف میکنند، موجب بهبود دستگاه گردش خون خود شده از این رو، به فشار خون کمتری دچار میشوند.