آنها عقیده دارند اسیدهای اولئیک که در روغن زیتون وجود دارند به مغز فرمان سیری صادر میکنند و مغز هم دستور توقف غذاخوردن را میدهد.
اما برعکس روغن زیتون که اسیدهای اولئیک دارد، اسیدهای پالمتیک موجود در کره و پنیر، به طور غیر مستقیم باعث مقاوم شدن بدن در مقابل انسولین و لپتین (هورمون مهارکننده اشتها) میشوند و به این ترتیب مغز فرمانی برای توقف غذاخوردن صادر نمیکند و باعث چاقی میشود.
پس خودتان قضاوت کنید، روغن زیتون که با احترام به مغز فرمان نخوردن میدهد بهتر است یا کره با همه چربیهایش؟
مجله آشپزی مثبت شماره 12