مرتضی صفوی در گفتگو با فارس، افزود: اگر غذاها در شرایط نامناسب نگهداری شود موجب رشد کپکها و قارچها در آنها میشود.
وی گفت: رشد کپکها در غذاها موجب فساد مواد غذایی میشود که مصرف مواد غذایی کپکزده موجب بروز مسمومیت میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: مصرف غذاهای کپکزده موجب بروز اسهال، استفراغ، حالت تهوع و تضعیف سیستم ایمنی میشود و اگر قسمتی از رب و یا مربا و یا نان کپک زده باشد جدا کردن قسمت آلوده از ماده غذایی مناسب نیست و مصرف این ماده غذایی موجب بروز مسمومیت میشود.
صفوی گفت: مواد غذایی که کپکزده باشد به دلیل اینکه قارچها و کپکها حالت التهابی دارند و در همه غذا بروز پیدا کرده است که این انشعابها قابل رؤیت نیست باید ماده غذایی دور ریخته شود و جدا کردن قسمت کپکزده راه مناسبی نیست.