دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۵
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: نخود بوداده و ترد نمکی سرشار از فیبر و پروتئین است، از این رو می‌توانید آن را به عنوان میان وعده‌ای سالم میل کنید.

نخود بوداده و ترد نمکی

زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه
مواد لازم:

نخود: ‌یک قوطی کنسرو یا خوب خیس خورده و پخته شده

روغن زیتون: مقداری

نمک: مقدار لازم

طرز تهیه:

• ابتدا فر را روی درجه 400 از پیش گرم کنید.

• نخودها را درون آبکش ریخته و خوب بشویید.

• تمام پوست‌های شل آن‌ها را بگیرید.

• آب آن‌ها را خوب بگیرید و روی سینی مخصوص فر که از قبل کاغذ مخصوص پخت درون آن قرار داده‌اید، پخش کنید.

• مقداری روغن زیتون روی آن‌ها اسپری کرده و سینی را در قسمت میانی فر قرار دهید.

• ابتدا 20- 15 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید سپس درب فر را باز کرده و خوب آن‌ها را تکان داده و زیر و رو کنید.

• درب فر را ببندید و 20- 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سفت و ترد شوند ولی نسوزند، آن‌ها را حرارت دهید.

• آن‌ها را از فر خارج کرده، ‌روی آن‌ها نمک بپاشید و بگذارید سرد شوند.

نخود بوداده و ترد نمکی

نخود بوداده و ترد نمکی

نخود بوداده و ترد نمکی

www.cookingwithmykid.com

کد خبر 129389
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز