براساس گزارش روابط عمومی بانک مرکزی از متوسط قیمت خردهفروشی برخی از اقلام خوراکی در تهران طی هفته منتهی به 26 فروردین 90، در گروه لبنیات بهای پنیر پاستوریزه و شیر استریلیزه نسبت به هفته قبل ثابت بوده اما قیمت سایر اقلام این گروه بین 7تا7.9 درصد افزایش داشته و بهای تخممرغ معادل 4درصد کاهش نشان میدهد.همچنین بهای گوشت گوسفند معادل یک درصد و گوشت مرغ 1.4 درصد افزایش اما قیمت گوشت تازه گاو و گوساله2.2 درصد کاهش داشته است. در هفته مذکور، بهای قند 3درصد، شکر 2.7 درصد و روغن نباتی جامد یک درصد افزایش و قیمت چای خارجی معادل یک درصد کاهش یافته و بهای روغن نباتی مایع ثابت بوده است.
همچنین قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 4درصد کاهش اما بهای برنج داخله درجه یک و درجه2 هریک معادل 9 درصد نسبت به هفته قبل افزایش داشته و در گروه حبوبات نیز قیمت لوبیا قرمز بدون تغییر بوده و بهای عدس معادل 2 درصد کاهش داشته اما قیمت سایر اقلام این گروه بین 2درصد تا 1.9درصد افزایش را نشان میدهد.در گروه میوههای تازه نیز بهای پرتقال درجه 2 معادل 2درصد، نارنگی یک درصد و لیموترش20.5 درصد افزایش اما قیمت سایر اقلام این گروه بین1.6 تا7.8 درصد کاهش داشته است. در گروه سبزیهای تازه نیز بهای گوجهفرنگی معادل5.3 درصد و سیبزمینی4.1 درصد افزایش اما قیمت سایر اقلام این گروه بین1.4 درصد تا 21.1 درصد کاهش نشان میدهد.