به گزارش ایسنا، این پزشکان در آزمایشات جدید خود متوجه شدند که خوردن یک عدد موز همراه با صبحانه، یک عدد با ناهار و یک موز دیگر به هنگام عصر پتاسیم مورد نیاز بدن شما را تامین کرده و به همین دلیل احتمال تشکیل لختههای خونی در مغز را تا حدود 21 درصد کاهش میدهد.
این یافته تایید میکند که پیشگیری از هزاران مورد سکته مغزی با مصرف سایر مواد غذایی غنی از پتاسیم مثل اسفناج، مغز خشکبار، شیر، ماهی و عدس امکانپذیر ست.
به گزارش روزنامه دیلی میل، در این مطالعه پزشکان اطلاعات حاصل از 11 بررسی مختلف را مورد بازبینی و تجزیه و تحلیل قرار دادند. این آزمایشات تایید کرد که مصرف حدود 1600 میلی گرم پتاسیم در روز کافی است تا خطر احتمال سکته مغزی را بیش از یک پنجم کاهش دهد.
این یافته حاصل مطالعات متخصصان دانشگاه وارویک در انگلیس و دانشگاه ناپلس در ایتالیا است و شرح آن در مجله کالج کاردیولوژی آمریکا به چاپ رسیده است.