محمود بهمنی در گفتوگو با ایلنا افزود: هزینه چاپ اسکناس وضرب سکههای جدید فقط یک بار درزمان اجرای برنامه وهنگامی که دو نوع پول به موازات هم درجریان است افزایش مییابد.
وی همچنین از کاهش هزینه چاپ اسکناس در بلند مدت به دلیل حذف صفر قطع اسکناس درشت خبر داد و افزود:با حذف صفر از پول ملی و حجم گسترده عرضه تعداد اسکناس ، هزینه چاپ در بلند مدت کاهش می یابد.
عالی ترین مقام اجرایی پولی کشور یکی از اهداف اصلی بر نامه حذف صفر، کاهش یک میلیارد برگی حجم اسکناس عنوان کرد و گفت: در حال حاضر در ایران در حدود 4 میلیارد و 700 هزار برگ اسکناس در گردش است که با توجه به حذف صفر از پول ملی این میزان به یک میلیارد برگ خواهد رسید.
وی در پاسخ به این پرسش که برای حذف صفر از پول ملی از چه کشور و یا کشورهایی الگو برداری کرده اید، توضیحی ارائه نکرد.و در ادامه اظهارداشت:در همه کشورهایی که به حذف صفر از پول ملی خود اقدام کرده اند، در تسهیل مبادلات مالی خود موفق بودهاند.
رئیس کل بانک مرکزی بر یکسان ماندن قدرت خرید مانده سپردههای بانکی پس از حذف صفر با قبل تأکید کردو با بیان این که حذف صفر از پول ملی فقط مفهوم تغییر مقیاس را دارد گفت: تمامی ارقام با حذف صفر از پول ملی به یک نسبت کوچک میشوند.
بهمنی توضیح داد: به عبارتی دیگر ارزش سپردههای بانکی در شبکه بانکی کشور پس از حذف صفر هیچ تغییری نمیکند.
وی در پاسخ به این پرسش که شبکه بانکی کشور چگونه ارزش سپردههای مردم را در زمان حذف صفر از پول ملی ارزیابی میکنند؟ اظهار داشت: ما به بانکها ابلاغ کردهایم که معادل ارزش ریالی حساب سپرده اشخاص در قبل از حذف صفر را به پول جدید محاسبه کنند.
وی افزود: بعد از محاسبه سپردههای مردم به پول جدید، بانکها مؤظف هستند، سپردهها را به صاحبان حساب پرداخت کرده و یا در حسابهای بانکی آنان واریز کنند.