علی اسکندری در مصاحبه با واحد مرکزی خبر افزود: باید تا پایان سال، حداقل یک رستوران آزاد دانشجویی در هر دانشگاه ایجاد شود.
وی گفت: غذایی که در این رستوران ها عرضه میشود باید ارزان تر از غذایی باشد که در رستوران های خارج دانشگاه عرضه می شود و دانشگاه ها باید برای کاهش نرخ غذا، از رستوران های آزاد دانشجویی حمایت کنند.
مدیر امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری افزود: به دانشگاه ها توصیه شده است از فضای جانبی دانشگاه ها، امکانات مناسبی در اختیار رستوران های آزاد دانشجویی قرار دهند تا این رستوران ها بتوانند با قیمت کمتر به دانشجویان غذا عرضه کنند.