چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: چغندر قرمز به علت داشتن میزان بالای ماده ضد سرطانی و کاراتینوئیدز، گیاهی منحصر به فرد به حساب می‌آید.

چغندر

این گیاه سرشار از کربوهیدرات و منبع عالی اسیدفولیک است. رنگ دانه قرمز رنگ آن توسط گلبول‌های قرمز جذب می‌شود و توانایی حمل اکسیژن توسط خون را افزایش می‌دهد. برگ‌های چغندر غنی از بتاکاروتن، اسید‌فولیک، کلروفیل، پتاسیم، ویتامینC و آهن است.

* مسهل طبیعی است و یبوست و بواسیر را درمان می‌کند.

* آنتی‌اکسیدان موجود در آن، به بدن کمک می‌کند تا با بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ مقابله کند.

* مصرف روزانه چغندر خام و پوره شده برای بیماران لوسمی مفید است.

* فشار خون را تنظیم می‌کند.

* مصرف منظم آن مانع بروز واریس می‌شود.

* به علت داشتن اسید‌فولیک مصرف آن به زنان باردار توصیه می‌شود.

* به عملکرد سلول‌های کبد کمک و از کبد و کیسه صفرا محافظت می‌کند.

* مخلوطی از آب چغندر و هویج به طور موثری، ناراحتی نقرس، کلیه و کیسه صفرا را برطرف می‌کند.

* مصرف منظم آب چغندر، از یبوست جلوگیری می‌کند.

* به علت بالا بودن قند آن، بیماران دیابتی از مصرف آن پرهیز کنند.

* مصرف منظم آن، سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند.

* با بیماری آلزایمر و پوکی استخوان مقابله می‌کند.

* از آنجا که آب آن بسیار مقوی است، توصیه می‌شود قبل از مصرف چغندر مقدار کمی از آب آن را میل کنید.

* تغییر رنگ در ادرار و مدفوع بر اثر مصرف چغندر جای نگرانی ندارد.

منبع: روزنامه خراسان

کد خبر 151276
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز