چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: با تشدید واردات نیازهای غذایی در کشورهای عربی، موضوع امنیت غذایی به یکی از چالش‌های اصلی این کشورها تبدیل شده است.

آرد

به گزارش واحد مرکزی به نقل از شبکه العالم، براساس سازمان فائو امنیت غذایی به معنای آن است که دستیابی همه انسان‌ها به غذا در هر زمان و به میزان مورد نیاز تضمین شود.

براساس اظهارات طابق بن موسی الزدجاری مدیرکل سازمان عربی توسعه کشاورزی درحالیکه شمار ساکنان کشورهای عربی با رشد 2.2 درصدی، به حدود 355 میلیون نفر افزایش یافته است، شکاف غذایی در این کشورها در سال 2010 به 37 میلیارد دلار رسید، و نسبت واردات مواد غذایی به 90 درصد افزایش یافت.

این درحالی است که طبق اذعان مدیرکل سازمان عربی توسعه کشاورزی، بیشتر کشورهای عربی از امکانات و منابع طبیعی مناسبی برای کشاورزی بهره مند هستند.

وی با اشاره به ضعف سرمایه گذاری‌ها در زمینه کشاورزی در کشورهای عربی گفت: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در کشورهابی عربی کمتر از 5 درصد است، که این امر علاوه بر وجود چالش‌هایی مانند افزایش مناطق صحرایی است.

کد خبر 151339
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز