فرح روشن پور کارشناس ارشد تغذیه در گفت وگو با ایسنا، با بیان این مطلب افزود: در این فصل بدن به طور خودکار غذاهای پرکالری را بیشتر میطلبد، به طور مثال مصرف حلوا ارده، گردو و عسل که از مواد غذایی پرکالری هستند در ماههای سرد سال مصرف بیشتری دارند.
وی در خصوص افزایش مصرف آش در شرایط آب و هوایی سرد گفت: آش انرژی زیادی ندارد اما به هر حال در زمان مصرف آن بدن گرم شده و به همین دلیل مصرف آن در فصل سرد بیشتر است.
روشن پور خاطرنشان کرد: نیاز انسان در فصل سرما به ویتامین «سی» افزایش مییابد، اما این مسئله مشکلی ایجاد نمیکند چون در این فصل شاهد تولید میوههای حاوی این ویتامین از جمله پرتقال در سطحی گسترده هستیم به گونهای که به وفور در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرند.
وی در پایان تاکید کرد: به هر حال زمستان و پاییز فصل مصرف مواد غذایی پرکالری است و باید تغییراتی در رژیم غذایی ایجاد شود.