در انتخاب مواد غذایی به این نکات کلی توجه داشته باشید:
- مقدار زیاد سبزیها و میوههایی از انواع و رنگهای متفاوت مصرف کنید.
- ترتیبی دهید که دست کم نیمی از غلات مصرفیتان از غلات کامل یا سبوسدار باشد.
- تنها مقدار کمی چربیهای جامد، روغن و غذاهای حاوی قند زیاد مصرف کنید. میزان مصرف چربی اشباعشده (که عمدتا در غذاهای با منشا حیوانی وجود دارد) و چربیهای ترانس (که در غذاهایی مانند مارگارینهای جامد، شیرینیها و بیسکویتها و کیکها وجود دارند) را کاهش دهید.
- از مصرف غذاهای پرکالری که مواد مغذی چندانی ندارند مانند چیسها و شیرینیجات و نوشابههای گازدار پرهیز کنید.