مواد لازم:
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
پیاز متوسط: یک عدد؛ خرد شود.
سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.
اسفناج: یک کیلو؛ پاک شده و درشت خرد شود.
شیر: نصف پیمانه
پنیر خامهای: 170 گرم
سس تند: به مقدار دلخواه
پنیر موزارلای رنده شده: سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
نان تست یا باگت یا دیگر انواع نان
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی حرارت 425 درجه فارنهایت گرم کنید. درون قابلمه بزرگی روغن را روی حرارت متوسط گرم کرده سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و آنها را 8- 5 دقیقه تفت دهید.
• درون قابلمهای روی حرارت متوسط آب اسفناجها را بگیرید سپس آنها را درون یک آبکش بریزید و فشار داده تا آب آنها کاملا گرفته شود.
• درون قابلمهای که سیر و پیاز را تفت دادهاید، شیر را اضافه کرده و روی حرارت زیاد گرم کنید سپس پنیر خامهای را به آن اضافه کرده و تا حدی که ذوب شود آن را هم بزنید.
• اسفناجهای آب گرفته، سس تند و یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید.
• مخلوط را درون ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید و نصف پیمانه پنیر موزارلای باقیمانده را روی آن پخش کنید.
• ظرف را درون فر که از قبل گرم کردهاید حدود 25- 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آن پف کرده و قهوهای طلایی رنگ شود حرارت دهید.
• غذا را همراه با قطعات نان، گرم میل کنید.
www.ivillage.com