به گزارش ایسنا، این متخصصان تصریح کردند: افزایش مقدار این ویتامینها و روغنهای ماهی در بدن از عوامل مهم و موثر در کاهش تحلیل رفتن و کوچک شدن مغز و در نتیجه پیشگیری از آلزایمر است در حالی که رژیم غذایی حاوی تنقلات و چربیهای ترانس نتیجه معکوس دارد و مصرف آنها باعث کاهش اندازه و توانایی مغزی میشود.
به گزارش یونایتدپرس، پزشکان انستیتو پائولینگ در دانشگاه دولتی اورگون و متخصصان دانشگاه علم و بهداشت اورگون روی 104 داوطلب در گروه سنی 87 سال مطالعه کردند که هیچ یک از آنها سابقه و فاکتور خطرزای ناتوانی ذهنی و ضعف حافظه نداشتند.
این متخصصان 30 نشانگر زیستی از ریز مغذیهای مختلف موجود در خون این افراد را ارزیابی و نتایج مطالعات خود را به طور مفصل در مجله نورولوژی ارائه کردهاند.