یوسف نقیایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: قارچ یکی از غذاهای حاوی مواد پروتئینی محسوب میشود که در بعضی از دسته بندیها جزء گروه مواد گوشتی و در بعضی دیگر از دسته بندیها در گروه سبزیجات قرار میگیرد.
وی ادامه داد: هر 100 گرم قارچ حاوی چهار گرم کربوهیدرات است که از نوع قندهای پیچیده محسوب میشود. همچنین حاوی 3.5 درصد پروتئین، 1.8 گرم فیبر خوراکی و 88 میلی گرم فسفر است.
نقیایی تصریح کرد: از آنجایی که قارچ جز منابع غذایی گیاهی به شمار می رود نوع پروتئین آن نیز پروتئین گیاهی است و برخی اسیدهای آمینه ضروری را برای بدن فراهم میکند.
وی گفت: وجود فیبر موجود در آن در پیشگیری از بروز سرطانهای دستگاه گوارش بخصوص روده بزرگ نقش مهمی دارد. همچنین میتواند به کاهش تریگلیسیرید و قند خون کمک کند.
یک کارشناس تغذیه اضافه کرد: فسفر موجود در قارچ کارایی مغز را افزایش داده و برای کودکان و دانش آموزان می تواند در تقویت حافظه و کارآیی مغز موثر باشد.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که قارچ تقریبا چربی در خود ندارد منبع خوبی برای افراد مبتلا به بیماری های قلب و عروق محسوب می شود.