دکتر علی کشاورز در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: سموم و مواد دفع آفاتی که از طریق تغذیه به بدن انسان وارد میشود در ابتلا به یک سوم سرطانها نقش دارند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه محصولات ارگانیک فاقد سموم دفع آفات هستند، گفت: روغنهای بکر فاقد مواد افزودنی شیمیایی بوده و دارای آنتیاکسیدانهای طبیعی هستند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه روغن کنجد بکر حاوی فیتواسترول است، افزود: این روغنها علاوه بر آنتیاکسیدانهای طبیعی، حاوی ویتامین «ای» بوده و مصرف آن مانع از جذب کلسترول در بدن میشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه روغن کنجد به دلیل ظرفیت حرارتی بالا برای سرخ کردن مناسب است، بیان کرد: دود متصاعد شده از روغن کنجد در ابتدای مرحله سرخ کردن مربوط به آنتیاکسیدانهای موجود در آن است و برای سلامتی مضر نیست.
دکتر کشاورز با تاکید بر اینکه مصرف روغنهای تصفیه شده باید به حداقل برسد، گفت: استفاده از حرارت بالای 200 درجه سانتیگراد در تهیه این روغنها موجب افزایش ایزومرترانس شده و خطر تهدید سلامتی را در بر دارد.