دکتر کیومرث دانشور در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار داشت: این تخمههای کوچک حاوی میزان زیادی منیزیم، فیتواسترول و روی است که برای حفظ سلامت بدن ضروریاند.
دکتر دانشور در ادامه تصریح کرد: تخمه کدو میتواند منبعی برای تامین روی برای بدن باشد که این مادهی معدنی باعث تولید گلبولهای سفید میشود و با عفونتها مقابله میکند.
وی تاکید کرد: بهتر است تخمه کدوهای تازه را مصرف کنید زیرا هم سالمتر از تخمههای صنعتی هستند و هم ارزانتر تمام میشود.
دکتر دانشور در خاتمه اظهار داشت: با خوردن 100 گرم تخمه کدو نیمی از نیاز روزانه بدن به منگنز، منیزیم و فسفر تأمین میشود و میتواند برای سالمندانی که در معرض پوکی استخوان قرار دارند آجیل مناسبی باشد.