به گزارش ایسنا، لارس جورج هرسوگ در پژوهشی که به بررسی وزن افراد چاق و لاغر در دانمارک طی یک دوره 22 ساله پرداخته، به دنبال دلایلی تازه برای افزایش وزن افراد بوده است.
هرسوگ که اکنون در مقطع فوقدکترای مرکز تحقیقاتی بهداشت دانشگاه بیمارستانی گلوستروپ است مدعی شد: نظریه عادی این است که افراد چاق به دلیل عدم تحرک کافی چاقتر میشوند؛ اما در پژوهش جدید صورت گرفته مشخص شد تمرکز دیاکسیدکربن در جو، با بالا رفتن وزن افراد، ارتباط دارد.
هرسوگ اکنون این نظریه را عنوان کرده که هورمون اورکسین که در مغز سکونت داشته و به تحریک بیداری و مصرف انرژی میپردازد، احتمالا با دیاکسیدکربن تحت تاثیر قرار میگیرد.
این هورمون به تنظیم زمان خواب افراد و همچنین میزان غذای دریافتی میپردازد.
همچنین طبق شواهد دیگری، چاقی در میان مردم آمریکا در میان سالهای 1986 تا 2010 که تمرکز دیاکسید کربن بالاتر بوده، با سرعت بیشتری اتفاق افتاده است.