مواد لازم:
خردههای شکلات
چوب شور در فرمهای مختلف
کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی
روش تهیه:
• درون یک بشقاب یک کاغذ روغنی قرار دهید.
• خردههای شکلات را درون قابلمهای روی حرارت کم ذوب کنید.
• خردههای شکلات را تا زمانی که ذوب شوند مرتب هم بزنید.
• شکلاتهای ذوب شده را درون کاسهای ریخته و سر هر کدام از چوب شورها را درون آن فرو کرده و کمی بچرخانید تا کاملا آغشته به مایه شکلات شوند.
• چوب شورهای آغشته به شکلات را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
• با استفاده از چنگال چوب شورهای گرد را نیز درون مایه شکلات فرو کرده و خوب آنها را آغشته کنید و بیرون آورید.
• چوب شورهای گرد را در کنار چوب شورهای دیگر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
• چوب شورهای آغشته به شکلات را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که روکشهاش شکلاتی سفت شوند درون فریزر قرار دهید.
www.gotchocolate.com