مواد لازم برای 54 عدد:
شکلات شیری: نیم کیلوگرم؛ ریز خرد شود.
خامه: یک پیمانه
کره: نصف پیمانه، به قطعات کوچک تقسیم شود.
پوست لیمو یا پرتقال رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: نصف پیمانه برای تزیین
طرز تهیه:
• شکلات را درون مایکروفر به مدت 3- 2 دقیقه ذوب کرده و در این میان چند بار درب آن را باز کنید و آن را هم بزنید تا به طور یکنواخت ذوب شود.
• درون قابلمهای خامه را روی حرارت کم به مدت 4- 3 دقیقه حرارت دهید. مراقب باشید جوش نخورد. سپس آن را روی شکلات ذوب شده بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
• کره و پوست پرتقال یا لیمو را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• روی مخلوط را بپوشانید و به مدت 3 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. انجام این کار باعث میشود تمام حبابهای موجود در مخلوط از بین برود.
• با استفاده از اسکوپهای بستنی و یا قاشق از مخلوط برداشته و با دست، آنها را به اندازه گردو درآورید- این کار را سریع انجام دهید چرا که شکلاتها همانطور که گرم میشوند ذوب میشوند.
• هر ترافل را درون پودر کاکائو بغلطانید سپس آنها را تا زمان سرو، درون یخچال نگهداری کنید.
http://www.epicurus.com