مواد لازم برای شش سوفله:
کره بدون نمک: در دمای اتاق، برای چرب کردن ظرف پخت
شکر: یک سوم پیمانه به علاوه مقداری اضافه برای ظرف پخت
شکلات تلخ خرد شده: 180 گرم
شیر: یک سوم پیمانه
زرده تخممرغ بزرگ،: 4 عدد، در دمای اتاق
سفیده تخممرغ بزرگ: 8 عدد، در دمای اتاق
شکر قنادی: برای پاشیدن
بستنی وانیلی: مقداری؛ هنگام سرو کردن
طرز تهیه:
• فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کرده و قفسه آن را در پایینترین قسمت قرار دهید.
• کف و دیوارههای 7- 6 فنجان مخصوص سوفله را چرب کرده و روی آنها مقداری شکر بپاشید و اضافی آنها را با تکان دادن ظرف بیرون بریزید.
• شیر و شکلات را درون ظرفی ریخته و آن را روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار داده تا کم کم ذوب شوند - هر چند وقت یک بار مخلوط شیر و شکلات را هم بزنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کمی خنک شود.
• به شکل هر بار یک عدد، تخممرغها را به مخلوط شیر و شکلات اضافه کرده و هم بزنید.
• با استفاده از همزن برقی تخممرغها را خوب هم بزنید، در حین همزدن، هر بار یک قاشق غذاخوری شکر به سفیدهها اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا خوب کف کنند.
• سفیده تخممرغ را درون مخلوط شکلات بریزید. مخلوط را درون ظرفهای از قبل آماده کرده بریزید و آنها را درون فر تا زمانی که روی آنها پف کرده و ترک بردارد - حدود 35- 30 دقیقه- حرارت دهید - مراقب باشید در این میان در فر را باز نکنید.
• روی آنها را شکر بپاشید و تا سرد نشده با بستنی وانیلی میل کنید.
http://www.realsimple.com