این در حالی است که ابتدا قرار بود این بیمارستان 96 تختخوابی باشد، اما بهدلیل نبود اعتبارات در حال حاضر تنها 32 تختخواب فعال و مجهز دارد. درخواست امام جمعه از مسئولان استانی و کشوری در این باره امام جمعه ابرکوه خواستار پیگیری مشکلات بهداشتی و درمانی این شهرستان از سوی مسئولان استانی و کشوری شده است. حجتالاسلام سید ابراهیم حسینی میگوید: اگرچه قدردان اقدامات صورت گرفته در راستای حل برخی از مشکلات این بیمارستان هستیم، اما این اقدامات تمام مشکلات درمانی شهرستان را برطرف نمیکند. وی خاطرنشان میکند: انتظار داریم مسئولان استانی و کشوری بیش از پیش مشکلات درمانی این شهرستان محروم را پیگیری کنند. امام جمعه شهر ابرکوه خاطرنشان میکند: اعتمادسازی در بین مردم شهرستان باید بهعنوان یک اصل از طرف مسئولان بهداشت و درمان مورد توجه قرار گیرد.
مراجعه بیماران به شهرهای اطراف
رئیس شورای اسلامی شهر ابرکوه نیز در این باره میگوید: کمبود پزشک در برخی از تخصصها، نبود متخصص سونوگرافی و تجهیزات مدرن این بخش، از جمله مشکلاتی بوده که به گفته مسئولان اعتمادسازی مردم به بیمارستان را با مشکل روبهرو ساخته است. سید نبی رسولی میافزاید: شهروندانی که جواب آزمایش یا سونوگرافی خود را زودتر میخواهند به دست آورند، به شهر آباده یا شهر یزد میروند. وی با اشاره به فعالیت تنها 32تختخواب این بیمارستان ادامه میدهد: درست است که بیمار برای بستری شدن در این شهر کم است، اما باید آینده را هم در نظر گرفت یا در مواقعی که حوادث غیرمترقبه پیش میآید مکانی برای درمان تعداد زیاد مجروح در یک زمان باید وجود داشته باشد. رئیس شورای اسلامی شهر ابرکوه در پاسخ به سؤال خبرنگار ما درخصوص اینکه آیا در این 10 سال اقدامی هم برای تکمیل بیمارستان انجام شده است؟ میگوید: با توجه به اینکه این شهر جزو شهرهای محروم کشور بهحساب میآید، مشکلات زیادی در این منطقه وجود دارد، اما در این مورد نیز مسئولان شهر بارها پیگیریهایی را انجام دادهاند.
رسولی یادآور میشود: البته پزشکهای عمومی این بیمارستان بسیار حاذق هستند و در انجام وظایف خود شبانه روز در تلاشند. درصورتی که تمامی امکانات یک بیمارستان مجهز باشد، دیگر نیاز به مراجعه شهروندان به شهرهای اطراف نیست.
وعده رفع مشکلات بیمارستان تا آخر فروردین
رئیس بیمارستان خاتم الانبیا(ص) شهر ابرکوه نیز در این باره میگوید: طرح اولیه بیمارستان یک مرکز درمانی 96 تختخوابی بود، اما در حال حاضر 32تختخوابی است.با پیگیریها و توصیههای امام جمعه و مسئولان، سال گذشته در کمیسیون 115 نهایتاً تبدیل این بیمارستان به 96تختخوابی مصوب شده و نقشه اجرایی جهت توسعه تهیه شده، اما هنوز به دانشگاه علوم پزشکی جهت اجرا ابلاغ نشده است.
دکتر عسگری نژاد میافزاید: در امر توسعه بیمارستان محل فعلی پارکینگ بهعنوان یک بال به فضای فعلی افزوده میشود. وی درباره نگرانی مردم نسبت به نبود دکتر متخصص در بیمارستان خاطرنشان میکند: بهدلیل مشکل خاص متخصص زنان و نیز متخصص بیهوشی نوساناتی ایجاد شد، بنابراین از اواخر فروردین ماه سالجاری متخصص زنان مستقر خواهد شد و متخصص بیهوشی نیز حضور دارد و مشکلی نداریم. وی ادامه میدهد: پزشک قلب نیز در 4روز اول هفته در این بیمارستان حضور دارد.