سعیده معانی در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت اصولیترین روش رفع انجماد را ماده غذایی منجمد از فریزر به داخل یخچال، 24 ساعت قبل از مصرف عنوان کرد و افزود: ماده غذایی منجمد باید داخل ظرفی قرار گیرد تا مایعات حاصل از رفع انجماد در داخل آن جمع آوری شوند این مایعات دارای ارزش تغذیهای بالایی هستند و نباید آنها را دور ریخت و باید به خود ماده غذایی برگردانده شوند.
وی تصریح کرد: در صورت استفاده از گوشتهای بستهبندی، توجه به مجوز تولید یا واردات و همچنین تاریخ تولید و انقضای آن ضروری است و در صورت استفاده از این نوع گوشتها باید به مجوز بستهبندی سازمان دامپزشکی کشور بر روی برچسب و تاریخ بستهبندی و انقضای آن کاملا دقت کرد.
معانی ادامه داد: مدت زمان ماندگاری گوشت و ماهی در 18- درجه سانتیگراد برای گوشت یک سال تا حداکثر 2 سال و برای ماهی 6 ماه است.
این کارشناس تغذیه تأکید کرد: از باز شدن و انجماد مجدد گوشت باید اکیدا خودداری شود، بدین منظور مواد پروتئینی را باید به میزان مورد نیاز برای مصرف از فریزر خارج کرد.