آووکادو
هر آووکادو به اندازه یک چیز برگر دوبل (فست فود) دارای چربی است اما چربی موجود در این میوه از نوع غیر اشباع بوده و مصرف آن نه تنها ضرری برای بدن نداشته بلکه دارای خواص مفیدی نیز است. با اضافه کردن آووکادو به رژیم غذایی خود، میتوانید به راحتی کلسترول بد و دیگر چربیهای ناسالم خون را کاهش دهید.
شکلات تلخ
آیا میدانستید حدود نیمی از چربیهای موجود در شکلات را چربیهای اشباع نشده تشکیل دادهاند. شکلات تلخ دارای مقدار فراوانی آنتیاکسیدان نیز است که فشار خون را کاهش داده و به سلامت قلب کمک میکند.
ماهی
غذاهای دریایی حاوی امگا ۳ هستند که بهترین چربی برای قلب و عروق محسوب میشوند. متخصصان تغذیه مصرف حداقل دوبار ماهی درهفته را توصیه میکنند چرا که با این رویه، خطر بروز حمله قلبی تا ۳۶ درصد کاهش خواهد یافت.
زیتون
زیتون و روغن زیتون، هر دو دارای مقادیر فراونی چربیهای اشباع نشده هستند و روغن زیتون پایه و اساس رژیم مدیترانهای را تشکیل میدهد و طبق نتایج بسیاری از بررسیها محافظ قلب بوده و از دیابت پیشگیری کرده و در صورت بروز، با آن مبارزه میکند. روغنهای کانولا و بادام زمینی نیز گزینههای خوبی هستند.
کره بادام زمینی و خشکبار
مصرف روزانه کره بادام زمینی میتواند احتمال خطر ابتلا به دیابت نوع دو را تا ۲۱ درصد کاهش دهد علاوه بر آن طی نتایج یافتهها، مصرف روزانه خشکبار میتواند احتمال خطر بروز حمله قلبی را تا ۳۵ درصد کاهش دهد.
http://www.rd.com