مواد اولیه:
لوبیا سبز: 150 گرم
هویج متوسط: دو عدد
قارچ: 300 گرم
کره: چهار قاشق سوپخوری
گل کلم: 100 گرم
کدوی سبز: متوسط سه عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: دو قاشق سوپخوری
روغن مایع ذرت: دو قاشق سوپخوری
سس سفید: دو پیمانه
پنیر پارمسان: 150 گرم
پنیر موزارلا: 100 گرم
طرز تهیه:
* فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده، لوبیا سبز را پس از آن که بندهای آن را بیرون کشیدیم به حالت مورب به اندازه یک بند انگشت برش میدهیم.
* پس از شستن، آبپز نموده، سپس در صافی ریخته تا آب آن خارج شود.
* هویج را پس از پوست گرفتن چهار قاچ کرده به اندازه لوبیا سبز برش داده آبپز میکنیم.
* سپس قارچ را خرد کرده در مقداری کره تفت میدهیم.
* گل کلم را نیز تکهتکه کرده در مقداری آب میجوشانیم.
* کدو را نیز به اندازه هویج برش داده در کمی کره تفت میدهیم.
* تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل روی آنها میپاشیم.
* رب گوجهفرنگی را در روغن مایع تفت داده، به سبزیجات اضافه میکنیم.
* ته ظرف مناسب کمی سس سفید ریخته، مواد سبزیجات را روی آن میریزیم، بقیه سس سفید را روی سبزیجات اضافه میکنیم.
* پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را رنده کرده روی آن میپاشیم. ظرف گراتن در پنجره وسط فر به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار میدهیم تا روی مواد طلایی شود.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز