مواد لازم
کره: 50 گرم
آرد: 4 قاشق غذاخوری
شیر:یک استکان
تخم مرغ: 4 عدد
پنیر پارمزان: 100 گرم
قارچ: 250 گرم
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
* کره را روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود. آرد را به کره اضافه میکنیم وهم میزنیم تا آرد و کره با هم مخلوط شوند.
* شیر را به آرامی داخل آرد میریزیم و مرتب هم میزنیم، نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد.
* سفیده و زرده تخممرغها را ازهم جدا میکنیم. زردهها را میزنیم و داخل مایه میریزیم. سفیدهها را هم جداگانه میزنیم تا پف کند و مایه اضافه میکنیم.
* پنیر را هم داخل مواد میریزیم و هم میزنیم.
* کف ظرف پیرکس را چرب میکنیم تا مایه سوفله کف پیرکس میریزیم. روی آن قارچهای خرد شده که در روغن تفت دادهایم میریزیم و مجدداً روی آن را با مایه سوفله میپوشانیم.
* فر را از قبل گرم میکنیم و سوفله را به مدت نیم ساعت در حرارت 180 درجه سانتیگراد میگذاریم تا بپزد و طلایی شود.
http://www.rahkar.ir