به گزارش ایسنا، نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله بینالمللی «چاقی» منتشر شده، نشان داد که خوردن غذاهای چرب خطر ابتلا به افسردگی را تشدید میکند.
متخصصان تغذیه میگویند: هر چند مصرف غذاهای چرب در ابتدا ممکن است به دلیل طعم خاصی که دارد به شما احساس لذت بدهد اما این مواد غذایی معمولا اعتیادآور هستند و در نتیجه پس از مدتی و به ویژه اگر زیاد استفاده شود باعث افت خلق و افسردگی میشوند.
به گزارش روزنامه اکسپرس، مصرف غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی چربی اشباع شده هستند مانند همبرگر، پنیر، بستنی و کره باعث بروز التهاب در سرتاسر بدن میشود که مغز هم از این قاعده مستثنی نیست. این التهاب در نهایت باعث ایجاد تغییراتی در مغز میشود که پیامد آن بروز تغییرات خلق منفی است.
درواقع اسیدهای چرب غیرمفید موجود در این دسته از مواد غذایی پروتئینهای موجود در مغز را دستخوش تغییر میکنند و این امر منجر به دگرگونیهای احساسی میشود.
دکتر استفانی فولتون، نویسنده این مطالعه میگوید: مصرف غذاهای چرب و مضر روی ثبات احساسی انسان تاثیر سوء میگذارد و احتمال بروز اضطراب و افسردگی را تشدید میکند.