به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت "سلامت دیجیتال پروتئوس" ، سازنده این قرص میگوید: از این قرص دیجیتالی میتوان برای درمان شیزوفرنی، ام اس، هانتینگتون، پارکینسون، آلزایمر و دیابت استفاده کرد.
هر قرص حاوی حسگر بسیار کوچکی است که میتواند از طریق یک سیستم بازخورد سلامت دیجیتالی با پزشک ارتباط برقرار کند و اطلاعات مهمی را در مورد رفتارهای دریافت دارو و چگونگی واکنش بدن به دارو منتقل کند.
این حسگر، نامرئی و به اندازه یک دانه شن است و برای تامین انرژی مورد نیاز برای ارتباط برقرار کردن با تلفن هوشمند با مایع معده وارد واکنش میشود.
این حسگر را میتوان درون قرصهای بی اثر و یا دیگر محصولات خوردنی مانند فرآوردههای دارویی قرار داد.
زمانی که این حسگر به معده برسد، بر اثر تماس با مایع معده روشن شده و با ارسال یک سیگنال خاص وضعیت و زمان هضم دارو را مشخص میکند.
این اطلاعات از طریق بافت بدن کاربر به چسبی که بر روی پوست قرار داده شده، میرسد. این چسب سیگنال را تشخیص داده و زمان دقیق هضم قرص حاوی حسگر خوردنی را مشخص میکند.
دادههای فیزیولوژیک و رفتاری دیگری نیز مانند ضربان قلب، وضعیت و فعالیت بدن توسط این چسب پوستی جمع آوری میشود.
این چسب پوستی، اطلاعات را برای یک کاربر تلفن همراه تقویب میکند. این حسگر هشدارهایی را به حسگر بازو میفرستد که اطلاعات را به تلفن همراه میدهد.
شرکت سازنده این قرص هوشمند میگوید: فرد میتواند مطمئن باشد که دارو را بر اساس تجویز مصرف میکند در حالی که در همین زمان بازخوردهای غیرمنتظرهای در مورد واکنش فیزیکی بدنش به درمان را نیز دریافت میکند.
در حال حاضر 50 درصد از مردم از مصرف داروها سود کامل را دریافت نمیکنند چرا که یا دوز دارو مناسب نیست و یا متناقض با تجویز پزشک است.
این قرص دیجیتال در آستانه ورود به بازارهای اروپا و آمریکا است.