چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۶:۲۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: پزشکان می‌گویند زنجبیل که در برخی کشورها مانند هند یک چاشنی پرمصرف محسوب می‌شود می‌تواند به کنترل میزان قند خون کمک کند.

زنجبیل و کنترل قند خون

به گزارش ایسنا، متخصصان دانشگاه سیدنی در استرالیا در مطالعات جدید خود دریافته‌اند که زنجبیل با استفاده از سلول‌های عضلانی، قدرت کنترل قند خون را دارد.

به گزارش روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد،‌ باسیل روفوگالیس استاد شیمی دارویی در این دانشگاه که سرپرستی مطالعات فوق را برعهده داشته خاطرنشان ساخت: عصاره زنجبیل که در گیاه زنجبیل Buderim گرفته می‌شود می تواند در افزایش جذب کلوگز در سلو‌ل‌های عضلانی و به طور وابسته از انسولین نقش داشته باشد. این فرآیند به کنترل قند خون که عامل بروز دیابت و بیماری‌های مرتبط با آن است، کمک می‌کند.

این مطالعه به تفصیل در مجله پلانتا مدیکا منتشر شده است.

 

کد خبر 180384
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز