مواد اولیه:
روغن مایع: 200 میلیلیتر
کره: 150 گرم
آرد: 300 گرم
پودر هل: یک قاشق چایخوری
نان میکادو: به میزان لازم
مواد لازم برای شربت:
شکر: 600 گرم
آب: سه پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
طرز تهیه:
* شکر، آب و گلاب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر در آب حل شود.
* آرد، کره و روغن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا آرد تغییر رنگ دهد.
* شربت را کمکم به آرد اضافه و مخلوط میکنیم تا جایی که حلوا کاملاً جمع شود، پودر هل را نیز اضافه میکنیم.
* بعد حلوا را همانطور که داغ است روی نان میکادو قرار داده و نان را رول میکنیم و میگذاریم کاملاً خنک شود.
* سپس حلوا را برش زده و در ظرف میچینیم.
مجله آشپزی خانواده سبز