مواد لازم:
آرد برنج: نصف لیوان
گلاب: نصف استکان
شیر: یک کیلو
شکر: دو لیوان
نشاسته: یک لیوان
آب: 4 لیوان
طرز تهیه:
* نشاسته را در 4 لیوان آب سرد حل میکنیم و آن را از صافی رد میکنیم.
* بعد آرد برنج را در شیر حل میکنیم. آن را هم از صافی رد میکنیم( توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد).
* سپس شکر، نشاستهی حل شده و محلول آرد برنج و شیر را با هم مخلوط میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. باید آن را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد و مایه به جوش آید و غلیظ شود.
* بعد گلاب را به آن اضافه میکنیم. زمان هم زدن وقتی خط قاشق روی آن محو نشد( یعنی غلیظ شد) آنگاه آن را از روی آتش بر میداریم.