شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۵:۳۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: طی نتایج حاصله از تحقیقات: خوردن آجیل باعث کاهش خطرات بیماری قلبی می‌شود.


به گزارش ایسنا به نقل از Zee News، محققان اظهار کردند: خوردن آجیل کمک می‌کند تا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد مبتلا به سندرم متابولیک(MetS) و یا کسانی که با چربی اضافی شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش یابد.

more توصیه‌های جدید برای درمان فشارخون بالا

با استناد به بیانیه‌ای از دانشگاه بارسلونا، چاقی در سراسر جهان در حال پیشرفت است.

more دوبرابرشدن چاقی در کودکان زیر پنج سال

مصرف این دانه‌ها باعث کاهش بیماری‌های قلبی و ناراحتی‌های مرتبط با آن می‌شود.

کد خبر 182998
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز