به گزارش ایسنا، سعیده معانی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر این که تغذیه در محیطهای کاری باید متناسب با میزان تحرک بوده و از تعادل و تنوع برخوردار باشد، گفت: مصرف مداوم کربوهیدراتها و غلات مانند انواع کیک، کلوچه، بیسکویت با توجه به کالری بالایی که دارند میتواند سبب اضافه وزن و چاقی به ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمی در محل کار دارند شود.
وی گفت: کارکنان برای حفظ سلامت خود به تغذیه مناسب نیاز دارند و اضافه وزن و چاقی از عواقب پشت میزنشینی و کم تحرکی در محیط های کار است.
وی تصریح کرد: مصرف قندها و کربوهیدراتهای ساده مثل قند و شکر، نانهای سفید و برنج سفید در محیط کار اگرچه در کوتاه مدت به بالا رفتن قند خون کمک می کند، ولی با تحریک ترشح انسولین، ورود گلوکز به سلول را تسریع کرده و در نهایت کاهش قند خون و عوارض ناشی از آن مانند خستگی، خوابآلودگی و کاهش بازده کاری را به دنبال دارد.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: با تغییرات جزئی از جمله کاهش مصرف قند و کافئین مصرفی در محیط کار و رعایت اصول تنوع در برنامه غذایی روزانه میتوان به حفظ تعادل قند خون و افزایش دریافت مواد مغذی کمک کرد که نتیجه آن علاوه بر حفظ سلامت و کاهش عوامل خطر بیماری های مزمن، افزایش کارایی و بازده کاری کارکنان در محیطهای کار است.