سه‌شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۱ - ۰۶:۳۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: وعده‌های غذایی سالمندان باید دارای ویژگی‌های خاصی باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛میترا رضا‌اف، مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در مرحله اول بشقاب‌ها باید بزرگ و سفید باشد تا به ‌راحتی تمام غذا مشاهده شود.

میترا رضا‌اف در ادامه بیان داشت: گوشت سفید مرغ و ماهی باید به‌صورت کبابی یا بخار‌پز مصرف و کنار غذا از پوره سیب‌زمینی،هویچ، نخودفرنگی نیز استفاده شود تا ارزش غذایی‌اش بالا رود.

مدیرگروه سلامت خانواده دانشکده علوم پزشکی نیشابور عنوان کرد: یک نوبت شیر و دو نوبت آب‌میوه تازه باید نوشیدنی هر روز این گروه از افراد باشد.

رضا‌اف با اشاره به استفاده از ادویه‌ در غذا‌ها بیان کرد: ادویه‌هایی مانند دار‌چین، زیره و گلپر ضمن از بین بردن نفخ، غذا را نیز خوش طعم‌تر می‌کند.

وی تاکید کرد: ماست یکی دیگر از همراهان مناسب برای غذا است که نه تنها باعث نرمی غذا می‌شود بلکه پروتئین و کلسیم مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌کند.

مدیرگروه سلامت خانواده دانشکده علوم پزشکی نیشابور اضافه کرد: مصرف روغن را کاهش دهید و تا حد امکان از روغن زیتون و کنجد استفاده شود.

رضا‌اف خاطرنشان کرد: این افراد باید شامی سبک میل کنند و به‌ جای نمک از انواع ادویه و چاشنی در غداهایشان استفاده کنند.

کد خبر 187285
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز