به گزارش ایسنا، این پزشکان میگویند: ترکیبات زیست فعال موجود در منابع غذایی گیاهی شامل میوهها و سبزیها نقش تعیین کننده در کنترل عوامل ژنتیکی و بیولوژیکی دارند که به بروز بیماریهای مزمن منجر میشوند.
طبق آمار سازمان جهانی بهداشت، 63 درصد از مرگ و میرها در سال 2008 میلادی بر اثر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها، دیابت نوع دوم و سایر امراض مزمن بوده است.
به گزارش روزنامه اکسپرس، در این مقاله که در مجله «فناوری غذا» منتشر شده مهمترین مواد غذایی که مانع از ابتلا به سرطان و سایر بیماریهای مزمن میشوند شامل فلفل سیاه، دارچین، سیر، عدس، زیتون، رزماری، کدو حلوایی و انواع دیگری از منابع غذایی گیاهی هستند.
دکتر تونی تارور از متخصصان علوم پزشکی «انستیتو تکنیکهای تغذیهای» در مطالعات اخیر خود به حقایق جالبی در زمینه دانش ژنوم تغذیهای دست یافته که توجیه میکنند چطور رژیمهای غذایی گیاهی در دور کردن امراض مزمن و جدی از بدن موثر هستند.