به گزارش لایو ساینس در این بررسی زنانی که دچار افسردگی متوسط تا شدید و نشانههای استرس بودند- با احتمال کمتری نسبت به زنان با علائم خفیف یا بدون علامت قرصهای ضدبارداری را به طور مداوم مصرف میکنند- یعنی تنها هنگام مقاربت آن را مصرف میکنند.
زنان دچار افسردگی یا استرس همچنین با احتمال بیشتری نسبت به زنان با علائم کمتر شدیدتر ممکن است در هفته گذشته اصولا قرص ضدبارداریشان را مصرف نکرده باشند.
این یافتهها در اجلاس سالانه انجمن بهداشت عمومی آمریکا منتشر شد، نگرانکننده است، زیرا به گفته دکتر کلی استیدهام هال، سرپرست این پژوهش، پیشگیری از نابارداری ناخواسته ممکن است به خصوص برای زنان دچار مشکلات بهداشت روانی اهمیت داشته باشد.
هال که پژوهشگر مرکز بررسیهای جمعیتی دانشگاه میشیگان است، گفت: " شاید بارداری ناخواسته برای این زنان وضعیت را حتی بدتر کند."
به گفته هال مشاوران تنظیم خانواده باید هنگام دادن مشاوره علائم مشکلات روانی زنان را در نظر داشته باشند.
به علاوه زنانی دچار افسردگی و استرس که نمیخواهند در آینده نزدیک بچهدار شوند، ممکن است نامزد مناسبی برای روشهای ضدبارداری درازمدت برگشتپذیر، روشهای بسیار موثر کنترل بارداری که نیازی به خاطر داشتن کاربرد روزانه یه هنگام مقاربت آنها نیست، مانند آی یو دی باشند.
به گفته هال زنان مبتلا افسردگی و استرس ممکن است مشکلاتی اجتماعی مانند بیکاری داشته باشند که با تواناییشان شان برای استفاده موثر از قرصهای ضدبارداری تداخل کند. به علاوه مشکلات بهداشت روانی ممکن است توانایی شخص برای تصمیمگیری را مختل کند.