به گزارش تلگراف، دانشمندان صنعت تغذیه در کارخانه شرکت Cadbury واقع در بیرمنگام،تولید کننده شکلاتهای مشهور Dairy Milk میگویند نوعی شکلات شیری جدید تولید کرده اند که میتواند به مدت سه ساعت در حرارت 40 درجه سلسیوس جامد باقی بماند.
اما قرار نیست این محصول جدید در مناطقی که از آب و هوای خنک برخوردارند به فروش برسد و مقصد نهایی این محصولات کشورهای گرمسیری از قبیل هندوستان و برزیل خواهد بود.
با اینهمه بسیاری بر این باورند دلیلی بر انحصاری بودن بازار این نوع شکلات برای کشورهای گرمسیری وجود ندارد،آنهم در شرایطی که فصل تابستان تقریبا در بسیاری از کشورها فصلی داغ است و به علاوه کودکان علاقه عجیبی به ذخیره کردن شکلات درون جیبشان دارند.
شکلاتهای عادی در حرارت 34 درجه سلسیوس به راحتی ذوب میشوند، این شکلاتها ترکیب کره کاکائو، روغنهای گیاهی، شیر و شکر هستند اما محققان در ترکیبی جدید با کاستن از میزان جربی شکلاتها و ریزتر کردن ذرات شکر،مقاومت شکلات را در برابر حرارت افزایش دادهاند.