سید عبدالله عمادی در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: تشکیل سازمان بیمه سلامت یک اقدام نیست بلکه فرآیندی است که به تدریج انجام میشود و تا کنون نیز با 5 صندوق بیمهای جلساتی تشکیل شده است که در این جلسات تعهدات سازمانهای بیمهگر تک تک بررسی میشوند.
وی تاکید کرد: همچنین در این جلسات در مورد نحوه ورود به سازمان بیمه سلامت و همچنین میزان سرانه حق بیمه نیزبحث و بررسی خواهد شد.
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی با سازمان بیمه سلامت همکاری خوبی دارد، گفت: در حال حاضر فقط در مورد سرانه حق بیمه پرداختی افراد تحت پوشش تامین اجتماعی با این سازمان اختلاف وجود دارد و علت آن نیز این است که آنان 9 درصد حق بیمه پرداخت میکنند در حالیکه حق بیمه سایر افراد 5 درصد است که البته این موضوع طی جلساتی با مسئولان آن برطرف میشود.
عمادی تاکید کرد: با اتمام جلسات با 17 سازمان بیمه گر و نهایی شدن برنامهها و اقدامات سازمان بیمه سلامت، یکسان سازی دفاتر بیمه انجام خواهد شد و از این پس خرید خدمت فقط از سوی سازمان بیمه سلامت انجام میشود.
به گفته وی، هیچیک از سازمانهای بیمه ای در خصوص یکسان سازی دفترچه های بیمه مستثنی نیستند و بزودی تمامی مردم از یک دفترچه بیمه استفاده خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه سازمان نیروهای مسلح و در برخی موارد نیز سازمان تامین اجتماعی از ادغام در سازمان بیمه سلامت مستثنی است، گفت: تاکنون جلسات مختلفی با مسئولان سازمان تامین اجتماعی داشتهایم که کمترین مشکل را با این سازمان داریم و هماهنگ هستیم.
معاون وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی افزود: در نهایت چنانچه مشکل و اختلافی نیز با سازمان تامین اجتماعی وجود داشته باشد در چارچوب قانون با آنان به تفاهم میرسیم و برای رفع مشکلات از مجلس استفساریه میخواهیم.