سه‌شنبه ۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۱
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: کچاپ تمر هندی، طعم ترش و شیرین دارد و می‌توان آن را بر روی انواع سمبوسه، سیب‌زمینی سرخ کرده، کراکر و غیره استفاده کرد.

تمرهندی

مواد لازم:

تمرهندی: 226 گرم؛ هسته آن جدا شود

شکر: دو و نیم پیمانه

آب داغ: 2 پیمانه

پودر زیره بو داده: یک و نیم قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

پودر فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• تمر هندی را شکسته و به قطعات کوچک تقسیم کنید .

• قطعات کوچک تمرهندی را به مدت یک ساعت درون آب داغ قرار دهید.

• گوشت‌های تمرهندی را را از درون یک آبکش رد کرده تا به صورت پوره درآیند.

• شکر را به پوره تمرهندی اضافه کرده و خوب با مخلوط کنید.

• بقیه مواد را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید و آن را بچشید، در صورت لزوم شکر، نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.

• کچاپ تمر هندی، دو تا سه ماه درون یخچال قابل نگه‌داری است.

کچاپ تمرهندی

http://www.manjulaskitchen.com

کد خبر 192500
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز