مواد لازم:
تمرهندی: 226 گرم؛ هسته آن جدا شود
شکر: دو و نیم پیمانه
آب داغ: 2 پیمانه
پودر زیره بو داده: یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• تمر هندی را شکسته و به قطعات کوچک تقسیم کنید .
• قطعات کوچک تمرهندی را به مدت یک ساعت درون آب داغ قرار دهید.
• گوشتهای تمرهندی را را از درون یک آبکش رد کرده تا به صورت پوره درآیند.
• شکر را به پوره تمرهندی اضافه کرده و خوب با مخلوط کنید.
• بقیه مواد را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید و آن را بچشید، در صورت لزوم شکر، نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.
• کچاپ تمر هندی، دو تا سه ماه درون یخچال قابل نگهداری است.
http://www.manjulaskitchen.com