شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک کارشناس مسئول گیاهان دارویی گفت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف کردن آفت، زخم‌های دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.

خواص شاتره

اصغر نقشی در گفت وگو با ایسنا، افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.

وی خواص دارویی عَرَق و دَم کرده شاتره را متفاوت دانست و تشریح کرد: عرق شاتَره در مقایسه با دَم کرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسان‌تر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه می‌‌شود.

نقشی ادامه داد: عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیم‌های گوارشی کمک می‌کند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین C فراوان برای استحکام لثه‌ها مفید است.

وی ضمن پیشنهاد برای درمان تبخال گفت: کارشناسان مصرف جوشانده گیاه دارویی شاتَره را به شکل مصرف خارجی برای درمان تب خال و دیگر بیماری‌های پوستی موثر می‌دانند.

نقشی تاکید کرد: ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی را در پی دارد.

 

کد خبر 194386
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز