- دقت کنید دقیقا به همان اندازه پیشنهادی، پودر داخل ماشین بریزید. پودر بیشتر روی ظرفها باقی میماند و مقدار کمتر باعث کثیف ماندن ظروف میشود.
- تنها زمانی که ماشینظرفشویی پر است، شستشو را آغاز کنید. در صورت پر نبودن، برای از بین رفتن بوی غذا از دور آبکشی استفاده کنید. این کار به صرفهتر از شستشو با دست است که هر بار 20 گالن و سالانه 6500 گالن آب مصرف میشود.
- از مایع براقکننده استفاده کنید. براقکننده، کشش سطحی آب را پایین آورده، مانع ایجاد لکه قطرات آب میشود. به خصوص در جاهای دارای آب سخت، باعث زودتر خشک شدن ظروف شده، در مصرف انرژی در دور خشک کن صرفهجویی میکند.
- ظرفها را با کمترین درجه حرارت خشک کنید. حرارت زیاد روی لیوانهای بلور لکه به جا میگذارد.
- ظروف زیر را داخل ماشین ظرفشویی قرار ندهید:
آکریلیک، قطعات چسبدار، تمام آلومینیوم، آنتیک، برنز، چدن، ظروف چینی با تزیینات متالیک، کریستال، ظروف پلاستیکی یکبار مصرف که برچسب قابل شستشو در ماشین ظرفشویی را ندارند، کارد و چنگال با دستههای استخوانی، پلاستیک، چوبی یا منبتکاری شده، قاشق چنگالهای طلایی، آهنی، چاقوها، بسیاری از تابه و قابلمههای نچسب، شیشه شیر، ظروف مفرغی، ابزارهای پلاستیکی، قوطی و قاشقهای چوبی.
- پودر را روی قاشق چنگالهای نقرهای نریزید چون لکههای قهوهای ایجاد میکند.
- قرار دادن بیش از حد قاشق و چنگال داخل سبد مخصوص، موجب خش افتادن آنها میشود.
- فلزهای مختلف را با هم داخل ماشین قرار ندهید. بشقابهای نقره و قاشق و چنگالهای فولاد ضد زنگ را حتی در دور آبکشی ساده، همزمان داخل ماشین نگذارید. واکنش بین دو فلز به هر دو آسیب میرساند. چاقوها را به دلیل لبه فلزی از سایر ظروف نقره دور نگه دارید.