پزشکان در این مطالعه هشدار دادند خوردن مداوم هلههولهها و غذاهای آماده و ناسالم نه تنها موجب چاقی و اضافه وزن میشود بلکه همچنین میتواند به اندازه عفونت هپاتیت به کبد آسیب وارد کند.
آزمایشها نشان میدهد خوردن زیاد جوجه سوخاری و پیاز حلقه سوخاری برای سلامت کبد بسیار خطرناک است.
به گزارش ایسنا به نقل از سی بی اس نیوز، دکتر «درو اورلون» متخصص آمریکایی در این باره خاطرنشان ساخت: مصرف مداوم چربی و به ویژه چربیهای اشباع شده موجب بروز عارضهای موسوم به کبد چرب میشود. فست فودخوری که این روزها باب دندان بسیاری از مردم به ویژه کودکان شده، عامل اصلی ابتلا به کبد چرب است.
نکته قابل توجه در این مطالعه آن است که فقط یک ماه خوردن مداوم فستفودها و غذاهای چرب رستورانها میتواند تغییرات جدی و چشمگیر در کبد ایجاد کند و سلامت آن را به طور جدی به خطر بیاندازد.