به گزارش ایسنا، این متخصصان حتی دریافتهاند که پروتئین سویا چطور این تاثیر را بر جای میگذارد. آنها میگویند سویا در واقع بخشی از عملکرد مسیر سیگنالدهی اصلی در این عضو حیاتی را دوباره بکار میاندازد.
دکتر هونگ چن، استادیار علوم غذایی و تغذیه انسان در این دانشگاه میگوید: تقریبا یک سوم از بزرگسالان آمریکایی به بیماری کبد چرب مبتلا هستند و بدن بسیاری از آنها با وجود ابتلا، علائم بیماری را نشان نمیدهد. چاقی یک فاکتور خطرزای اصلی برای این بیماری است که میتواند منجر به نارسایی کبدی شود.
به نوشته روزنامه واشنگتن پست، چن توضیح داد: وقتی چربی در عضوی که وظیفه ذخیره چربی را ندارد مانند کبد به طور غیرعادی تجمع میکند فعالیت حیاتی آن عضو به شکل خطرناکی دچار اختلال میشود.
در این آزمایشات معلوم شد سویا و محصولات آن میتوانند تا حدی از فشار وارده بر کبدهای چرب بکاهد.