به گزارش ایسنا، دکتر آنیل نیگام پزشک هندی تبار کانادا با انجام آزمایشات جدیدی دریافته است که خوردن فقط یک وعده غذای فست فود و آماده میتواند به سرخرگها آسیب برساند و خطر ابتلا به بیماری قلبی، حمله قلبی و سکته مغزی را در سنین بالاتر افزایش دهد.
دکتر نیگام و دستیاران وی در انستیتو قلب مونترال خاطرنشان کردند مصرف یک نوبت همبرگر یا چیپس چرب کافی است تا خطر ابتلا به امراض قلبی و عروقی را در سالهای بعد افزایش دهد.
به نوشته روزنامه دیلی اکسپرس، این متخصصان تاکید دارند که تنها راه پیشگیری و رهایی از امراض قلبی و سایر بیماریهای ناشی از انسداد عروق، روی آوردن به رژیم غذایی مدیترانهای حاوی مواد غذایی سالم از جمله ماهی چرب، سبزیجات تازه و روغن زیتون طبیعی است.
این یافته حاصل آزمایشات روی 28 مرد غیرسیگاری است که ابتدا یک نوبت غذای مدیترانهای و سپس یک نوبت فست فود در هفته آینده، مصرف کردند. این آزمایشات تایید کرد که پس از خوردن تنها یک نوبت فست فود، جریان طبیعی خون در عروق این مردان با مشکل مواجه شد در حالی که در زمان مصرف غذای مدیترانهای عروق آنها به خوبی باز بودند و خون به راحتی در عروق جریان داشت.