فارس نوشت: فریبا حاجی علی در نشست خبری رئیس مرکز امور زنان و خانواده گفت: با توجه به ازدحام کاری معاون اول رئیس جمهور در روزهای پایانی سال جاری جلسه ستاد ملی زن و خانواده به اوایل فروردین و یا اردیبهشت سال آینده موکول شد.
وی ادامه داد: بیمه زنان خانه دار یکی از مباحثی بود که باید در این جلسه مورد بررسی قرار میگرفت اما با تشکیل نشدن این جلسه بررسی آن به سال آینده موکول شد.
رئیس ستاد ملی زن و خانواده ادامه داد: ما هم اکنون 19 میلیون نفر زن خانه دار داریم که بر اساس تعریفی که از زن خانه دار در قانون آمده است این افراد شامل کسانی است که شاغل، یا بیکار جویای کار و یا محصل نباشند و صرفاً در محیط خانواده به ایفای نقش میپردازند.
حاجی علی با اشاره به دلایل تأخیر در اجرای لایحه بیمه زنان خانه دار گفت: عدم طراحی مکانیسم تخصصی و سازوکار بیمهای و بالا بودن سهم بیمه شوندگان و عدم تناسب بیمههای تأمین اجتماعی با وضعیت زنان سرپرست خانوار از جمله نکاتی بود که باید مورد بررسی بیشتر قرار میگرفت.
وی با بیان اینکه فقط پنج دهک میانی از بخش زنان خانه دار قادر به پرداخت حق بیمه خود نیستند،افزود: حمایت همه جانبه دولت مهمترین پشتوانه برای اجرایی شدن طرح بیمه زنان خانه دار است.
مسئول دبیرخانه ستاد ملی زنو خانواده گفت: با تشکیل اولین جلسه ستاد ملی زن و خانواده در اوایل سال جاری این طرح بررسی و امیدواریم در سال 92 اجرایی شود.