به گزارش خبرگزاری شینهوا ، دکتر یوشی هیرو کوکوبو سرپرست گروه محققان مرکز ملی مغزی و قلب و عروق ژاپن گفت این بزرگترین مطالعه برای بررسی تاثیر توام قهوه و چای سبز بر سکته مغزی است؛ با تغییری کوچک ولی مثبت در شیوه زندگی میتوانید به کاهش خطر سکته مغزی کمک کنید و این تغییر، افزودن چای سبز به نوشیدنیهای روزانه شماست.
محققان با بررسی بر روی هشتاد و سه هزار و دویست و شصت و نه فرد بالغ در ژاپن درباره عادات نوشیدن قهوه و چای سبز، آنان را به مدت سیزده سال تحت بررسی قرار دادند.
محققان دریافتند کسانی که چای سبز یا قهوه مصرف می کنند کمتر از دیگران در خطر ابتلا به سکته مغزی قرار دارند.
به گفته محققان ، کسانی که دست کم یک فنجان قهوه در روز مصرف می کنند از خطر سکته مغزی به میزان بیست درصد میکنند.
کسانی که دو یا سه فنجان چای سبز در روز می نوشند به میزان چهارده درصد از خطر سکته مغزی در خود میکاهند و آنانی که دست کم چای فنجان چای سبز در روز می نوشند این خطر را تا بیست درصد کاهش میدهند. و آنانی که روزانه دست کم یک فنجان قهوه یا دو فنجان چای سبز می نوشند خطر خونریزی های داخل مغزی را تا سی و دو درصد در خود کاهش میدهند.
خونریزی مغزی هنگامی روی می دهد که عروق خونی پاره می شوند و خون داخل آنها به درون مغز راه مییابد.
حدود سیزده درصد از موارد سکته مغزی را سکته های ناشی از خونریزی عروق داخل مغزی تشکیل میدهند.
محققان در این مطالعه ، افراد چهل و پنج تا هفتاد و چهار ساله را انتخاب کردند و در مدت سیزده سال ، آنان را مورد بررسی قرار دادند.
پس از آب، چای و قهوه ، پر مصرفترین نوشیدنیهای جهانند.
محققان ژاپنی میگویند به همین علت، این مطالعه، قابل تعمیم به مردم سراسر جهان است.