به گزارش همشهری آنلاین، اصغر امیرنیا؛ سرپرست مرکز هنرهای تجسمی در نشست خبری دهمین دوسالانه بین المللی کاریکاتور تهران در موزه هنرهای معاصر تهران گفت: نهمین دوسالانه بین المللی کاریکاتور تهران سال 1388 برگزار شد و دوره بعدی باید سال 1390 برگزار شود که به دلیل تقارن با دوسالانه ها و جشنواره های تجسمی انجام نشد.
کیفیت دوسالانه در این دوره نیز مورد توجه قرار گرفت و مرکز هنرهای تجسمی حمایت های لازم را خواهد داشت تا اعتبار و جایگاه کاریکاتور ایران و دوسالانه کاریکاتور حفظ شود.
امیرنیا در ادامه گفت: با مدیران کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان های کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان هماهنگی هایی انجام شد و قرار شد منتخبی از آثار دوسالانه همزمان با تهران در کهگیلویه و بویر احمد به نمایش گذاشته شود.
همچنین پس از پایان دهمین دوسالانه بین المللی کاریکاتور تهران منتخبی از آثار دوسالانه درموزه هنرهای معاصر تهران به نمایش گذاشته میشود.
سید مسعود شجاعی طباطبایی؛ دبیر دهمین دوسالانه بین المللی کاریکاتور تهران در ادامه این نشست گفت: بیش از 3200 اثر از 89 کشور دراین دوره دوسالانه ارائه شد که 594 اثر از 484 هنرمند ایرانی به دوسالانه راه یافت.
شجاعی طباطبایی افرود: این دوره دوسالانه در پنج بخش آزاد، کاریکاتور چهره، خرافه پرستی، کمیک استریپ و طراحی کاراکتر گربه ایرانی برگزار میشود که در بخش آزاد 146 اثر، بخش چهره 107 اثر، خرافه پرستی 126 اثر، کمیک استریپ 64 اثر و طراحی کاراکتر گربه ایرانی 77 اثر انتخاب شد و در مجموع 514 اثر در این دوره دوسالانه به نمایش گذاشته میشود.
دبیر دهمین دوسالانه بین المللی کاریکاتور تهران گفت: از مجموع 484 هنرمند ایرانی شرکت کننده 153 هنرمند زن هستند که اتفاق نادری است.
شجاعی طباطبائی گفت: انتخاب آثار را بهرام عظیمی، جمال رحمتی، بهرام ارجمند نیا، محمدرضا دوست محمدی و علی جهانشاهی انجام دادند و داوری نهایی نیز توسط داوران داخلی و خارجی به صورت اینترنتی انجام میشود و برگزیدگان دوسالانه 19 خرداد ماه معرفی میشوند.